Нашият екип прави всичко възможно твоите вкусотии да стигнат до теб възможно най-бързо! Най-често това се случва след 2 дни, но все пак този процес е възможно да отнеме и до 4 работни дни.

Разбира се! Купи си любими продукти за над 90лв и ние ще ти подарим безплатна доставка до офис или автомат на Спиди!

И ние не обичаме да чакаме. Ето защо на страницата на всеки изчерпан продукт ще откриете поле, където да запишете своя e-mail адрес, а ние поемаме отговорността да те информираме, когато конкретният продукт е отново наличен.

Нашият екип се стреми постоянно да обогатява продуктовото ни разнообразие. За да сте сред първите узнали за новостите, може да ни последвате във Instagram, Facebook, TikTok или да се абонирате за нашия бюлетин, като добавите своя e-mail най-отдолу на страницата и натиснете бутона Абонирай се.

Да! Рожден ден, Коледа или друг повод. Изненадайте приятел или близък с нещо нестандартно и загадъчно от далечна Азия. Във финалната фаза на приключване на поръчката, ще имате възможност да маркирате с тикче, че желаете подаръчна опаковка, която се заплаща допълнително. А ние ще се постараем да зарадваме любимия Ви човек с красиво пакетиране.